0653695139 info@splashparty.nl

Waterskien en Wakeboarden

Een vrijgezellenfeest, personeelsfeest of bedrijfsuitje bij Waterskicentrum Splash is weer eens wat anders. De dag begint met een zwemvest, want je gaat met je groep waterskien en/of wakeboarden. Als je even niet actief bezig bent kun je met de boot meevaren of relaxen aan de waterkant. Drankjes en hapjes mag je zelf meenemen. Na afloop zijn jullie van harte welkom op het terras aan de jachthaven (hier is eigen drank en eten uiteraard niet toegestaan).

 

Aangezien wij maatwerk nastreven, kun je bij ons zelf je aankomsttijd bepalen. Groepen worden bij ons niet gemengd. Iedere groep heeft zijn eigen boot / boten en instructeur(s). Het gebruik van alle benodigde materialen is bij de prijs inbegrepen. Graag verzorgen wij ook jullie barbecue en als je je eigen tent en/of caravan meeneemt dan kun je zelfs overnachten. (Check de blauwe button onderaan de pagina).

 

Waterskien en/of wakeboarden.
Arrangement van 4 uur (exclusief omkleden).

Sloep huren

Volledig in stijl naar je bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? Huur dan een grote sloep en vaar daar ZELF mee van Kerkdriel naar Heerewaarden (45 minuten enkele reis). De sloep is geschikt tot max 20 personen. Bij aankomst in Heerewaarden gaan jullie waterskien, wakeboarden en banaanvaren. Na afloop varen jullie de sloep terug. EEN UNIEKE ERVARING!

 
Uiteraard kunnen wij ook voor een lekkere barbecue zorgen. En als je je eigen tent en/of caravan meeneemt dan kun je zelfs overnachten.
Call Now Button
× Hoe kan ik je helpen?