0653695139 info@splashparty.nl

Vroegboek actie

Boek vóór 1 maart 2017 je vrijgezellen-, bedrijfs-, of vriendenuitje en ontvang een Flyboardclinic van 30 minuten voor de vrijgezel of een ander persoon naar keuze.

Aangezien wij maatwerk nastreven, kun je bij ons zelf je aankomsttijd bepalen. Groepen worden bij ons niet gemengd. Iedere groep heeft zijn eigen boot / boten en instructeur(s). Het gebruik van alle benodigde materialen is bij de prijs inbegrepen.

Reserveer nu!

Optioneel

Sloep huren

Volledig in stijl naar je bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? Huur dan een grote sloep en vaar daar ZELF mee van Kerkdriel naar Heerewaarden (45minuten enkele reis). De sloep is geschikt tot max 20 personen. Bij aankomst in Heerewaarden gaan jullie waterskien, wakeboarden en banaanvaren. Na afloop varen jullie de sloep terug. EEN UNIEKE ERVARING!

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Overnachten

Wil je nog stappen na het wakeboarden of waterskien? Geen probleem, je kunt zelfs overnachten bij ons. We hebben 2 blokhutten met in totaal 16 bedden. Zelf breng je alleen een kussen en slaapzak mee. De blokhutten zijn basic, voorzien van watercan en een campinggasstel.

Groepen groter dan 16 personen
Wil je met een groep van meer dan 16 personen overnachten? Laat het ons weten. We zorgen in dat geval voor een grote tent met grondzeil. Naast een slaapzak en kussen vragen we je dan ook een luchtbed of matras mee te brengen.

Uitgaan na het waterskiën of wakeboarden?
Heerewaarden ligt vlakbij Den Bosch. Een taxi brengt je in 20 minuten naar het Bossche centrum met zijn talloze kroegen. Veel vrijgezellenfeesten die bij ons beginnen, eindigen dan ook met een gezellige stapavond. Naderhand komen de groepen terug naar Splash om te overnachten in onze blokhutten.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Go pro camera

Een tastbare herinnering aan deze onvergetelijke dag overhouden? Denk dan eens aan het huren van onze GoPro GoProcamera. Gegarandeerd spectaculaire beelden in HD kwaliteit. En na afloop krijg je de micro SD kaart met alle beelden mee naar huis om deze te bewerken tot een mooi overzicht van de dag!

Call Now Button
× Hoe kan ik je helpen?