0653695139 info@splashparty.nl

Suppen

Bij ons huur je de beste materialen tegen de laagste prijzen. Wij verhuren alleen SUP’s uit het hoogste segment van Jobe, dus geen SUP’s die al half zinken als je erop stapt. Als je bij ons een SUP package huurt, dan leveren we er standaard gratis een zwemvest bij. Je kunt vanuit onze locatie naar een hele mooie en rustige SUP spot varen en we hebben diverse routes (max 15 minuten met de auto) naar mooie plekjes in de omgeving. Uiteraard staat het je vrij om de SUP mee te nemen naar je eigen favoriete plekje.

 

Na afloop zijn jullie van harte welkom op het terras aan de jachthaven (hier is eigen drank en eten uiteraard niet toegestaan).

 

Aangezien wij maatwerk nastreven, kun je bij ons zelf je aankomsttijd bepalen. Groepen worden bij ons niet gemengd. Graag verzorgen wij ook jullie barbecue en als je je eigen tent en/of caravan meeneemt dan kun je zelfs overnachten. (Check de blauwe button onderaan de pagina).

 
Uiteraard kunnen wij ook voor een lekkere barbecue zorgen en als je wilt overnachten, dan kan dat als je zelf je tent en/of caravan meeneemt.
Call Now Button
× Hoe kan ik je helpen?