Suppen en sloepvaren

In plaats van een sup-toertocht door de grachten in een stad, ga je bij Waterskicentrum Splash voor een ECHT relaxte dag uit. Samen met jouw groep, stap je op de sloep en vaar je naar de plek waar je perfect kunt suppen en chillen op het strand. De SUP’s hangen we achter de sloep en zo trekken jullie erop uit voor een relaxte dag. Op de plek aangekomen, heb je geen last van voorbij varende boten en ook op het strandje is het heerlijk toeven. Gegarandeerd een leuke dag, waarop iedereen kan suppen, zwemmen en chillen op het strand.

Jullie drankjes nemen jullie gewoon zelf mee en ook voor wat te eten op de barbecue, kunnen jullie zelf zorgen. De sloep heeft namelijk een ingebouwde barbecue aan boord. De tijd dat je aan boord stapt, kunnen jullie zelf bepalen en hij hoeft pas in de avond weer terug gebracht worden.

Uiteraard kunnen wij er ook voor zorgen dat de uitgebreide barbecue (van de keurslager) reeds aan boord is als jullie opstappen of dat hij klaar staat op het terras van onze gloednieuwe en luxe accommodatie (kantine) en als je je eigen tent en/of caravan meeneemt dan kun je zelfs overnachten. (Check de blauwe buttons onderaan de pagina.)

Suppen en sloepvaren
Arrangement duurt de hele dag
Inclusief gebruik wetsuit en alle overige materialen

 
Uiteraard kunnen wij ook voor een lekkere barbecue zorgen. En als je je eigen tent en/of caravan meeneemt dan kun je zelfs overnachten.
Call Now Button