0653695139 info@splashparty.nl

Sloep huren

Stap met je groep (tot 15 personen) aan boord van onze Harding sloep en ontdek de meest fantastische plekjes langs de Maas. Met zijn vele grindgaten is het gebied rond de Bommelerwaard bij uitstek geschikt om een dagje strand te beleven met je eigen boot.

Jullie drankjes en hapjes nemen jullie gewoon zelf mee aan boord. De tijd dat je aan boord stapt, kunnen jullie zelf bepalen en de sloep hoeft pas aan het einde van de dag weer terug gebracht worden. Er is ook een radio / CD speler aan boord.

 

Na afloop zijn jullie van harte welkom op het terras aan de jachthaven (hier is eigen drank en eten uiteraard niet toegestaan).

 

Aangezien wij maatwerk nastreven, kun je bij ons zelf je aankomsttijd bepalen. Groepen worden bij ons niet gemengd. Graag verzorgen wij ook jullie barbecue en als je je eigen tent en/of caravan meeneemt dan kun je zelfs overnachten. (Check de blauwe button onderaan de pagina).

Sloep huren
Arrangement van 4 uur of de hele dag

Uiteraard kunnen wij ook voor een lekkere barbecue zorgen en als je wilt overnachten, dan kan dat als je zelf je tent en/of caravan meeneemt.
Call Now Button
× Hoe kan ik je helpen?