0653695139 info@splashparty.nl

Sloep huren

Volledig in stijl naar je bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? Huur dan een grote sloep en vaar daar ZELF mee van Kerkdriel naar Heerewaarden (45minuten enkele reis). De sloep is geschikt tot max 20 personen. Bij aankomst in Heerewaarden gaan jullie waterskien, wakeboarden en banaanvaren. Na afloop varen jullie de sloep terug. EEN UNIEKE ERVARING!

Op de boot kan gebarbequed worden, maar dat kan natuurlijk ook bij Splash!

Sloep

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Banaanvaren

Ben je met je bedrijf of vrienden toe aan een uitdagende middag op het water? Kom dan bij ons banaanvaren met als afsluiting een heerlijke lunch of barbecue (als extra optie te reserveren). Onze instructeurs zullen hun best doen om je activiteit te veranderen in een “spetterend” avontuur. Wie van de groep houdt het langst vast en wie verplaatst zich het snelst van voor naar achter op de banaan?

Programma duur: 2 uur
Minimum aantal personen: 10
Prijs: € 25,00 pp

image35071-300x200

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Flyboarden

Nieuw bij waterskicentrum Splash, is de clinic flyboarden. Onze ervaren instructeurs laten je op een door een jetski gemaakte waterstraal, zweven boven het water. Een spectaculaire ervaring die je zowel individueel als met een groep kunt reserveren.

Programma duur: 30 min pp
Minimum aantal deelnemers: Zowel individueel als per groep te reserveren
Prijs: € 60,00 pp

image5409-300x169

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Flyboard-, en Wakeboardclinic

Speciaal voor kleinere groepen, hebben we dit programma ontwikkeld. Je gaat met je groep de grondbeginselen van het flyboarden EN het wakeboarden leren. Door de persoonlijke begeleiding bij beide activiteiten, zul je de “fijne kneepjes” snel onder de knie hebben. Laat je na afloop verrassen door onze keurslager met zijn overheerlijke barbecue (optie).

Programma duur: Flyboardclinic à 30 min pp, wakeboardclinic à 15 min pp
Aantal deelnemers: 5 tot maximaal 8 personen
Prijs: € 82,50 pp (normaal kosten beide activiteiten tezamen € 92,50 pp)

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Splash kadokaart

Leuk idee dat net even anders is dan een gewone tegoedbon. De Waterskicentrum Splash kadokaart! Doe iemand eens een les waterskiën, wakeboarden of wakesurfen kado. Uiteraard met vooraf een goede uitleg en het gebruik van alle materialen GRATIS! Zelfs zonder ervaring leuk om te doen en eenvoudig te leren!

Reserveren per mail of telefoon:
E: info@splashparty.nl
T: 0418-631800
M: 06-53695139

g390804

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Call Now Button
× Hoe kan ik je helpen?