0653695139 info@splashparty.nl

Lessen

Wakeboarden

Wakeboarden

Wakeboarden is het beste te vergelijken met snowboarden, alleen dan op het water en bij ons achter een “dikke” boot. Of je nu gevorderd bent, of voor de eerste keer gaat wakeboarden, wij geven je één op één begeleiding op je eigen niveau.

Wil je een keer proberen of wakeboarden iets voor je is? Of wil je een wakeboardles cadeau doen? Daarvoor hebben we losse lessen van 15 minuten. Een les kost €45,00 en reserveren is verplicht. Uiteraard starten je 15 minuten pas, als je écht het water in gaat. Board en vest kun je bij ons gratis lenen.

waterskien

Waterskien

Dankzij onze ervaren instructeurs heb je het waterskien snel onder de knie. Het is echt veel makkelijker dan het lijkt. Wij zorgen voor zwemvesten en de waterski’s.

Wil je een keer proberen of waterskien iets voor je is? Of wil je een waterskiles cadeau doen? Daarvoor hebben we losse lessen van 15 minuten. Een les kost € 45,00 en reserveren is verplicht. Uiteraard starten je 15 minuten pas, als je écht het water in gaat.

Wakeboarden

Wakesurfen

Wakesurfen komt voort uit het brandingssurfen, alleen gebruik je de boot om een eindeloze golf voor je te laten produceren. Je start aan een korte lijn achter de boot en als je de “flow” eenmaal te pakken hebt, dan kun je de lijn los laten en eindeloos surfen achter de boot. Buiten het feit dat wij met een echte wakeboardboot varen en de ballasttanks dus kunnen vullen voor een mooie hoge golf, kun je bij ons ook niet in de schroef komen, omdat die onder de boot zit. Probeer NOOIT te wakesurfen achter een boot met een buitenboordmotor of “hekdrive”! Uiteraard krijg je van ons eerst een gedegen uitleg, indien je nog niet eerder hebt gewakesurft.

Wil je een keer proberen of wakesurfen iets voor je is? Of wil je een wakesurfles cadeau doen? Daarvoor hebben we losse lessen van 15 minuten. Een les kost € 45,00 en reserveren is verplicht. Uiteraard starten je 15 minuten pas, als je écht het water in gaat. Board en vest kun je bij ons gratis lenen.

Een losse les reserveren?

Omdat wij geloven in ons lesconcept, geven wij als eerste garantie op onze individuele lessen. Als je na 2 lessen wakeboarden of waterskien nog niet hebt gestaan (wat wij ons niet kunnen voorstellen), dan kom je net zo lang GRATIS terug totdat het je wel lukt!

NIEUW: Waterskicentrum Splash en WhatsApp:

Wil je een seintje krijgen op het moment dat we gaan varen? Word lid van de Whatsapp groep!

Vanaf nu kun je aangeven dat je wilt deelnemen aan de groepsapp van Waterskicentrum Splash. Nadat je bent toegevoegd aan de WhatsApp groep, zie je direct wanneer we weer het water op gaan en met wie en kun je je dus heel eenvoudig aanmelden. We varen van april t/m september.

Hoe werkt het? Vul onderstaand formuliertje in en onze WhatsApp beheerder zorgt daarna dat je wordt toegevoegd aan de groep.

 

  Naam (verplicht)

  Mobiel nummer (verplicht)

  BeginnendGevorderd

  Wakeboarden/waterskien/wakesurfen met een Splash strippenkaart.

  Ben je van plan om geregeld bij ons het water op te gaan? Bij ons kun je een waterski/wakeboard/wakesurf strippenkaart kopen. Voor maar € 450,00 kun je 12 runs van 15 minuten komen maken met één op één begeleiding. Met de kaart kun je op iedere willekeurige doordeweekse avond of gedurende het weekend komen wakeboarden/waterskien/wakesurfen, als je van tevoren telefonisch een afspraak maakt. De strippenkaart kan alleen door jezelf gebruikt worden. De strippenkaart levert je een voordeel van € 90,00 op!

  Splash kadokaart

  Leuk kado dat net even anders is dan een gewone tegoedbon. De Waterskicentrum Splash kadokaart! Doe iemand eens een les waterskien, wakeboarden of wakesurfen kado. Uiteraard met vooraf een goede uitleg en het gebruik van alle materialen GRATIS! Zelfs zonder ervaring leuk om te doen en eenvoudig te leren. Ook voor de Splash kadokaart geldt dat we garantie geven als je 2 lessen kado doet!

  Waterskicentrum Splash! is officieel testcentrum van Jobe Watersports

  Call Now Button
  × Hoe kan ik je helpen?