We zijn open! (lees hier de richtlijnen mbt het Coronavirus)

Beste watersporters,

Gelukkig mogen we (met de nodige voorzorgsmaatregelen) weer open. Dat is fijn en we zijn er klaar voor om jullie een fantastische ervaring op het water te laten beleven.

We mogen en willen geen uitjes organiseren waarbij we de 1,5m maatschappij niet kunnen garanderen. Bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten met een groter aantal dan 6 personen, zitten er voorlopig dan ook nog niet in….

Wel mogen we het water op om clinics waterskiën en wakeboarden te geven en ook een SUP clinic verzorgen we graag voor jullie. Heb je zin om te leren waterskën, wakeboarden en/of suppen of kun je dit al en wil je lekker het water op met goede begeleiding en top materiaal? Wij zijn er helemaal klaar voor.

Hieronder de regels m.b.t. het Coronavirus:

 • Graag altijd vooraf reserveren.
 • Niet meer dan 6 personen.
 • Er mag 1 persoon meevaren met de boot en 1 skiër tegelijk het water op.
 • Tussendoor kunnen we de meevaarder wisselen. Zo kun je toch allemaal een rondje meevaren!
 • We vragen iedereen om een short en t-shirt aan te trekken als je het water op gaat.
 • Onze wetsuits blijven dit jaar in de opslag.
 • Uiteraard mag je je eigen wetsuit en materialen meenemen.
 • Onze zwemvesten worden na elk gebruik ontsmet (net als de overige benodigdheden).
 • Uiteraard hebben we een goede ontsmettingsvloeistof aan boord (voor je handen en voeten).
 • Meevaarder en instructeur zijn van elkaar gescheiden d.m.v. een plexiglas scherm.
 • Ben je met meer dan 2 personen en wil je op ons terras een drankje doen en/of een hapje eten? Wij verzorgen dat graag voor jullie, we maken graag een reservering voor je, zodat je altijd een plekje hebt.

Aangezien veiligheid voor ons voorop staat, vragen we je jezelf af te melden indien je verkouden bent of koorts hebt!

Bij Waterskicentrum Splash zorgen we voor een top ervaring in een Corona veilige omgeving! 

Tot snel op het water!

Lessen

Wakeboarden

Wakeboarden

Wakeboarden is het beste te vergelijken met snowboarden, alleen dan op het water en bij ons achter een “dikke” boot. Of je nu gevorderd bent, of voor de eerste keer gaat wakeboarden, wij geven je één op één begeleiding op je eigen niveau.

Wil je een keer proberen of wakeboarden iets voor je is? Of wil je een wakeboardles cadeau doen? Daarvoor hebben we losse lessen van 15 minuten. Een les kost € 40,00 en reserveren is verplicht. Uiteraard starten je 15 minuten pas, als je écht het water in gaat. Board, pak en vest kun je bij ons gratis lenen.

waterskien

Waterskien

Dankzij onze ervaren instructeurs heb je het waterskien snel onder de knie. Het is echt veel makkelijker dan het lijkt. Wij zorgen voor zwemvesten, wetsuits en de waterski’s.

Wil je een keer proberen of waterskien iets voor je is? Of wil je een waterskiles cadeau doen? Daarvoor hebben we losse lessen van 15 minuten. Een les kost € 40,00 en reserveren is verplicht. Uiteraard starten je 15 minuten pas, als je écht het water in gaat.

Wakeboarden

Wakesurfen

Wakesurfen komt voort uit het brandingssurfen, alleen gebruik je de boot om een eindeloze golf voor je te laten produceren. Je start aan een korte lijn achter de boot en als je de “flow” eenmaal te pakken hebt, dan kun je de lijn los laten en eindeloos surfen achter de boot. Buiten het feit dat wij met een echte wakeboardboot varen en de ballasttanks dus kunnen vullen voor een mooie hoge golf, kun je bij ons ook niet in de schroef komen, omdat die onder de boot zit. Probeer NOOIT te wakesurfen achter een boot met een buitenboordmotor of “hekdrive”! Uiteraard krijg je van ons eerst een gedegen uitleg, indien je nog niet eerder hebt gewakesurft.

Wil je een keer proberen of wakesurfen iets voor je is? Of wil je een wakesurfles cadeau doen? Daarvoor hebben we losse lessen van 15 minuten. Een les kost € 40,00 en reserveren is verplicht. Uiteraard starten je 15 minuten pas, als je écht het water in gaat. Board, pak en vest kun je bij ons gratis lenen.

Een losse les reserveren?

Omdat wij geloven in ons lesconcept, geven wij als eerste garantie op onze individuele lessen. Als je na 2 lessen wakeboarden of waterskien nog niet hebt gestaan (wat wij ons niet kunnen voorstellen), dan kom je net zo lang GRATIS terug totdat het je wel lukt!

NIEUW: Waterskicentrum Splash en WhatsApp:

Wil je een seintje krijgen op het moment dat we gaan varen? Word lid van de Whatsapp groep!

Vanaf nu kun je aangeven dat je wilt deelnemen aan de groepsapp van Waterskicentrum Splash. Nadat je bent toegevoegd aan de WhatsApp groep, zie je direct wanneer we weer het water op gaan en met wie en kun je je dus heel eenvoudig aanmelden. We varen van april t/m september.

Hoe werkt het? Vul onderstaand formuliertje in en onze WhatsApp beheerder zorgt daarna dat je wordt toegevoegd aan de groep.

 

Naam (verplicht)

Mobiel nummer (verplicht)

BeginnendGevorderd

Wakeboarden/waterskien/wakesurfen met een Splash strippenkaart.

Ben je van plan om geregeld bij ons het water op te gaan? Bij ons kun je een waterski/wakeboard/wakesurf strippenkaart kopen. Voor maar € 400,00 kun je 12 runs van 15 minuten komen maken met één op één begeleiding. Met de kaart kun je op iedere willekeurige doordeweekse avond of gedurende het weekend komen wakeboarden/waterskien/wakesurfen, als je van tevoren telefonisch een afspraak maakt. De strippenkaart kan alleen door jezelf gebruikt worden. De strippenkaart levert je een voordeel van € 80,00 op!

Splash kadokaart

Leuk kado dat net even anders is dan een gewone tegoedbon. De Waterskicentrum Splash kadokaart! Doe iemand eens een les waterskien, wakeboarden of wakesurfen kado. Uiteraard met vooraf een goede uitleg en het gebruik van alle materialen GRATIS! Zelfs zonder ervaring leuk om te doen en eenvoudig te leren. Ook voor de Splash kadokaart geldt dat we garantie geven als je 2 lessen kado doet!

Waterskicentrum Splash! is officieel testcentrum van Jobe Watersports

Call Now Button