0653695139 info@splashparty.nl

Wij stellen je mening over en ervaring met Waterskicentrum Splash op prijs! Deel hem met ons via onderstaande button.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 46 reviews
by Iris Hannink on Waterskicentrum Splash
Super!

Ondanks het wat frisse weer heb ik gister weer een heerlijke start gemaakt met het nieuwe seizoen.Net zoals altijd weer een gezellige sfeer en dit keer ook een warme chocomelk na afloop :)Weer bedankt en tot volgende week!

by Jurgen Kuiterman on Waterskicentrum Splash

Fantastisch personeelsuitje gehad! Voor de meer ervaren jongens was er de mogelijkheid om te leren springen. De boot creëert uiterst hoge golven welke als schans gebruikt kunnen worden en onder de collega’s die nog niet eerder op een wakeboard hadden gestaan heeft Tjeu dankzij zijn instructies met microfoon iedereen op het bordje gekregen. Alom een geweldig personeelsuitje gehad met na afloop lekkere hapjes en drankjes.

by Jan de Bruin on Waterskicentrum Splash
Wakeboarden

Met mijn broer en zijn collega's 2 gezellige en leerzame avonden wakeboard les gehad. Dankzij een goede coaching, op ieder zijn niveau, zijn we allemaal een paar stappen beter gaan wake boarden. Wij komen zeker nog eens terug.

Superleuk

Heerlijke dag met teamuitje: met uitstekende instructeur, gastvrije horeca, veel lol en bovendien leuke eerste ervaring met de waterski-sport. Kaartje meegenomen, want dit wil ik vast nog wel eens herhalen!

by Wendi Winnelinckx on Waterskicentrum Splash
Waterski

Geweldige leraar, mooie locatie, heerlijke sfeerZo is het leuk om iets nieuws te leren!

Super

Hele leuke dag gehad! Ik op de waterskies en mijn vriendin op een wakeboard. Na even vallen en opstaan ging het al snel goed. Leuke en goede begeleiding van Thieu. Erg mooie en professionele boot.Voor herhaling vatbaar!

Genoten!

Gisteren een geweldige namiddag gehad bij Splash. Uitleg en instructie maakte dat ik direct aan de slag ging en binnen no time achter de boot aan het wakeboarden was. Super, ik kom zeker weer terug! Bedankt!

by Arie Huigen on Waterskicentrum Splash
Wakeboarden

Vanmiddag wezen watersporten bij Splash. Absoluut van toegewoegde waarde, door een enthousiaste 1-op-1 coach. Zeker vvoor herhaling vatbaar!

by Frederieke on Waterskicentrum Splash
Geweldig!

Ik heb vandaag gewakeboard en gesupt en het was geweldig! Thieu is erg aardig en super grappig en gastvrij. Hij kan goed dingen uitleggen en let altijd goed op. Het wakeboarden en suppen is duidelijk voor alle leeftijden aangezien ik als 13 jarig meisje het geweldig vond maar ook mensen van 40, 18, 9, etc. Ik heb heel veel lol gehad vandaag en zal het zeker nog eens doen!

Fantastisch

Thieu is een sympathieke man die aan beginners goed kan uitleggen wat ze wel en niet moeten doen. Als je wil leren waterskiën of wakeboarden kan ik Splash zeker aanbevelen. Ook wanneer je geen beginner bent, is het heerlijk om achter een mooie boot op de maas te skiën. Wij hebben in ieder geval een topmiddag gehad!

Page 1 of 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»
 
Na het verzenden kan het enige tijd duren voor je ervaring op de site staat