0653695139 info@splashparty.nl

Wij stellen je mening over en ervaring met Waterskicentrum Splash op prijs! Deel hem met ons via onderstaande button.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 56 reviews
by Natascha on Waterskicentrum Splash
Leerzaam, gezellig en spannend!

We hebben vorige week met zijn viertjes een lesje wakeboarden gedaan. Een paar jaar geleden waren mijn vriendin en ik ook aleens geweest en dat was ons erg goed bevallen. Fijne persoon, goede aanwijzingen. Hij ziet precies wat er goed gaat en wat niet, waardoor hij je perfect kan corrigeren en dan leer je het het beste. Wij gaan zeker nog een keer terug!

by Gea en Edwin on Waterskicentrum Splash
Leermomentje

Een tijd terug waren we al eens bij Splash Party geweest, voor mij om te leren starten en mijn man wilde beginnen met springen. Na heel wat oefenen achter onze eigen boot wilden we nu beide een stapje verder. Wat een les dan al niet kan doen. Het helpt ook dat je direct aanwijzigingen krijgt terwijl je op het bord staat. Weer heel veel geleerd! Dank voor een leuke woensdag avond!

Superleuk

We gingen met Charles mee omdat hij van de kinderen 3 runs waterskiën kado had gekregen.Daar aangekomen een van de 3 runs aangeboden 🙂 Esmée deed ook een run en Sidney en Caitlyn gingen wakeboardenGezellige en goede begeleiding! We hebben het reuze naar ons zin gehad! Een aanrader dus!

Superleuke vader-dochter middag beleefd met uitstekende begeleiding en een zeer ontspannen sfeer. Goede tips van Tjeu welke voor leuke fotomomenten zorgden. Echte aanrader voor iedereen die wil leren waterskiën!!

by Jan de Bruin on Waterskicentrum Splash
Wakeboard lessen

Woensdag avond 11 Juli heb ik samen met mijn broer en 2 zussen weer een gezellige en leerzame avond wakeboard les gehad.Als verjaardag cadeau hadden zij een Splashparty kadokaart gehad, die nu ingewisseld kon worden. Leuk om te geven maar ook om te krijgen die Kadokaart!Dankzij een goede coaching, op ieder zijn niveau, zijn we een paar stappen beter gaan wake boarden. Wij komen zeker nog eens terug!

by Conny Meijering on Waterskicentrum Splash
bedrijfsfeestje 9 juli 2018

Op zaterdag 7 juli jl. een superleuk bedrijfsuitje gedaan bij Splash Party. Met ca. 100 personen allerlei activiteiten gedaan zoals wakeboarden, waterskiën, banaan varen en suppen. Prachtig weer, een zeer goed verzorgde catering (bbq) en duidelijke instructies voor iedereen, zorgden voor veel waterpret. Iedereen heeft genoten en een heerlijke dag gehad.

Super en snel👍

1 les voor onze dochter bij Tjeu gehad om te leren waterskiën. Goed en duidelijke uitleg super gedaan Tjeu, een echte aanrader.

by Nathanja on Waterskicentrum Splash
Great awesome day

Wij hebben een erg toffe dag gehad met tjeu. Alles was goed geregeld en voor elkaar. Alle spullen op orde en 2 hele toffe boten:-) Ze zorgen ervoor dat je een leuke dag hebt, zetten een goede sfeer neer, nemen de tijd om alles goed uit te leggen en het je te leren. Tjeu dacht goed mee met de wensen die wij hadden en was erg flexibel.Wij hebben enomr genoten en met elkaar een super toffe middag gehad!!

Fantastisch

Wij hebben een geweldige middag gehad. De persoonlijke benadering van het team werkt perfect.

Actief aan de slag op de maas

Dank voor de mooie beleving! Super fijne middag . Een goed getimede pauze als gevolg van een onweersbui.

Page 1 of 6:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
Na het verzenden kan het enige tijd duren voor je ervaring op de site staat