Wij stellen je mening over en ervaring met Waterskicentrum Splash op prijs! Deel hem met ons via onderstaande button.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 53 reviews

Superleuke vader-dochter middag beleefd met uitstekende begeleiding en een zeer ontspannen sfeer. Goede tips van Tjeu welke voor leuke fotomomenten zorgden. Echte aanrader voor iedereen die wil leren waterskiën!!

by Jan de Bruin on Waterskicentrum Splash
Wakeboard lessen

Woensdag avond 11 Juli heb ik samen met mijn broer en 2 zussen weer een gezellige en leerzame avond wakeboard les gehad.Als verjaardag cadeau hadden zij een Splashparty kadokaart gehad, die nu ingewisseld kon worden. Leuk om te geven maar ook om te krijgen die Kadokaart!Dankzij een goede coaching, op ieder zijn niveau, zijn we een paar stappen beter gaan wake boarden. Wij komen zeker nog eens terug!

by Conny Meijering on Waterskicentrum Splash
bedrijfsfeestje 9 juli 2018

Op zaterdag 7 juli jl. een superleuk bedrijfsuitje gedaan bij Splash Party. Met ca. 100 personen allerlei activiteiten gedaan zoals wakeboarden, waterskiën, banaan varen en suppen. Prachtig weer, een zeer goed verzorgde catering (bbq) en duidelijke instructies voor iedereen, zorgden voor veel waterpret. Iedereen heeft genoten en een heerlijke dag gehad.

Super en snel👍

1 les voor onze dochter bij Tjeu gehad om te leren waterskiën. Goed en duidelijke uitleg super gedaan Tjeu, een echte aanrader.

by Nathanja on Waterskicentrum Splash
Great awesome day

Wij hebben een erg toffe dag gehad met tjeu. Alles was goed geregeld en voor elkaar. Alle spullen op orde en 2 hele toffe boten:-) Ze zorgen ervoor dat je een leuke dag hebt, zetten een goede sfeer neer, nemen de tijd om alles goed uit te leggen en het je te leren. Tjeu dacht goed mee met de wensen die wij hadden en was erg flexibel.Wij hebben enomr genoten en met elkaar een super toffe middag gehad!!

Fantastisch

Wij hebben een geweldige middag gehad. De persoonlijke benadering van het team werkt perfect.

Actief aan de slag op de maas

Dank voor de mooie beleving! Super fijne middag . Een goed getimede pauze als gevolg van een onweersbui.

by Iris Hannink on Waterskicentrum Splash
Super!

Ondanks het wat frisse weer heb ik gister weer een heerlijke start gemaakt met het nieuwe seizoen.Net zoals altijd weer een gezellige sfeer en dit keer ook een warme chocomelk na afloop :)Weer bedankt en tot volgende week!

by Jurgen Kuiterman on Waterskicentrum Splash

Fantastisch personeelsuitje gehad! Voor de meer ervaren jongens was er de mogelijkheid om te leren springen. De boot creëert uiterst hoge golven welke als schans gebruikt kunnen worden en onder de collega’s die nog niet eerder op een wakeboard hadden gestaan heeft Tjeu dankzij zijn instructies met microfoon iedereen op het bordje gekregen. Alom een geweldig personeelsuitje gehad met na afloop lekkere hapjes en drankjes.

by Jan de Bruin on Waterskicentrum Splash
Wakeboarden

Met mijn broer en zijn collega's 2 gezellige en leerzame avonden wakeboard les gehad. Dankzij een goede coaching, op ieder zijn niveau, zijn we allemaal een paar stappen beter gaan wake boarden. Wij komen zeker nog eens terug.

Page 1 of 6:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
Na het verzenden kan het enige tijd duren voor je ervaring op de site staat