0653695139 info@splashparty.nl

De Mol op het water

De deelnemers moeten goed samenwerken om zoveel mogelijk punten te kunnen scoren. In elk team zit een bedrieger de “Mol”. De Mol heeft de opdracht om, zonder dat de anderen dit door hebben, de opdrachten zoveel mogelijk te saboteren.

Stemronde
Na elke spelronde mag het team tijdens dit bedrijfsuitje raden wie volgens hen de Mol is. Aan het einde van de dag tellen we al deze stemmen op

Welk team er gaat winnen is afhankelijk van:
De totaal behaalde score van het team tijdens alle spelen
Welk team de hoogste score heeft gehaald voor het item teambuilding (samenwerken)
Welk team de meeste juiste stemmen heeft uitgebracht op de Mol

Spelronde 1 (Banaanvaren):

Het team neemt plaats op de banaan. De boot vertrekt in hoog tempo. Onderweg krijgt het team verschillende opdrachten. We verklappen niet alles maar één opdracht Is: “ Degene die helemaal voorop de banaan zit moet naar de laatste zitplaats toe.

Spelronde 2 (Drakenbootvaren):

Iedereen, behalve de “Captain”, is geblinddoekt en kan dus niets zien. Met de drakenboot moet er een parcours afgelegd worden. Pas op voor de mijnen. Weet de trommelaar (Captain) zijn team goed te coachen?

Spelronde 3 (Vlagseinen):

Woord overseinen met vlaggen. Overleg met je teamgenoten hoe je de letters met de vlaggen gaat overseinen. Daarna krijg je het woord. Lukt het jullie of zit de Mol dwars?

Spelronde 4 (Boogschieten en vlotbouwen):

Met pijl en handboog moet je gereedschap en de tools bij elkaar weten te verdienen. Daarna gaan jullie je eigen vlot bouwen. Weten jullie het vlot zeewaardig te maken, of haalt de Mol weer een grap uit?

De Mol op het water
Arrangement van 2,5 uur (exclusief omkleden).
Inclusief gebruik wetsuit en alle overige materialen

Dit programma is geschikt voor groepen van 20 t/m 60 personen.

Uiteraard kunnen wij ook voor een lekkere barbecue zorgen en als je wilt overnachten, dan kan dat ook in onze blokhutten.
Call Now Button
× Hoe kan ik je helpen?